Urban Terror Forums: Capturing Problem - Urban Terror Forums

Jump to content

 Login | Register 
Advertisement
Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Capturing Problem Rate Topic: -----

Green and purple !?

#1 User is offline   Kamestisabi Icon

  • Account: kamestisabi
  • Main tag: f8`
  • Country:
  • Joined: 29-January 15
  • Posts: 1
  • Notoriety: basic

Posted 12 March 2017 - 09:22 AM

Hello guys, today I was trying to capture a small clip and was using nexus configuration.

I didn't do this since I had my last computer. Everything seems fine, besides the fact that when I go to video's folder and watch what I've just recorded, everything is either green or purple like in the following picture:

http://imgur.com/a/HH83t

I've tried not using nexus config, since it might have been some problems with it from 4.1/2 to 4.3, but even with a default configuration it does this, so I guess the problem might be bigger than a simple command fix.

I have a pretty lame computer, but it's still better than my old one, so I have no idea what's wrong, and would appriciate some help please!

Thank you very much for your time, fallen.

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Advertisement


Copyright © 1999-2017 Frozensand Games Limited  |  All rights reserved  |  Urban Terror™ and FrozenSand™ are trademarks of Frozensand Games Limited

Frozensand Games is a Limited company registered in England and Wales. Company Reg No: 10343942