Urban Terror Forums: Nexu'S Movie Config V2 Beta - Urban Terror Forums

Jump to content

 Login | Register 
Advertisement
  • (8 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Nexu'S Movie Config V2 Beta Rate Topic: ****- 10 Votes

#11 User is offline   kbar Icon

  • Account: kbar
  • Main tag: no|
  • Country:
  • Joined: 28-February 10
  • Posts: 239

Posted 24 January 2010 - 04:06 AM

Just trying to help, Nexu.... personally i use your config and love it. BUT:

"
Video capturing is a CPU and disk intensive tasks"

I believe it is supposed to be:
"Video capture is a CPU and disk intensive task."

grammar police /ban.


sorry!


#12 User is offline   Nexu Icon

  •   clan leader   
  • Account: nexu
  • Main tag: |it|
  • Country:
  • Joined: 26-June 07
  • Posts: 4,264

Posted 24 January 2010 - 09:55 AM

View Postkbar, on 24 January 2010 - 04:06 AM, said:

sorry!



No need for that, i did asked for it Posted Image

View PostNexu, on 10 January 2010 - 05:32 PM, said:

Reports spelling mistakes and bugs in this config to me


#13 User is offline   SubJunk Icon

  • Account: subjunk
  • Country:
  • Joined: 18-May 09
  • Posts: 1,642

Posted 24 January 2010 - 10:32 AM

Well in that case:

This config requires ioUrbanTerror that comes with UrT4.1 or newer (e.g.
27's VBO builds). This is a hard requirement as the older clients has config limited to 16kb. limit configs to 16kb

Video capturing Capturing video is a CPU and disk intensive tasks task. Make; make sure you have decent
hardware for this task! ioUrbanTerror comes with build-in built-in avi capture which
is better than using FRAPS.; I suggest you use this build-in built-in feature.
Infact In fact, i I refuse to support anyone that who comes asking for help when they are
using FRAPS. Good luck on your own there.

I can't be bothered doing the rest of it lol I thought it would be fun but it got boring fast...

This post has been edited by SubJunk: 24 January 2010 - 10:34 AM


#14 User is offline   mitsubishi Icon

  • Account: mitsubishi
  • Country:
  • Joined: 28-February 10
  • Posts: 13,481

Posted 24 January 2010 - 04:31 PM

hm, i wonder if you could get such a config and make it into UI in urt.


you could maybe even do it without their cooperation with the pk3s.

and then give it to them and just include it officially.


though it could provide issues with shortcuts.

oh wait, it may need some kind of visible UI during gameplay, may need further support or not be possible.

This post has been edited by mitsubishi: 24 January 2010 - 04:33 PM


#15 User is offline   kbar Icon

  • Account: kbar
  • Main tag: no|
  • Country:
  • Joined: 28-February 10
  • Posts: 239

Posted 24 January 2010 - 05:03 PM

View PostSubJunk, on 24 January 2010 - 10:32 AM, said:

Well in that case:

This config requires ioUrbanTerror that comes with UrT4.1 or newer (e.g.
27's VBO builds). This is a hard requirement as the older clients has config limited to 16kb. limit configs to 16kb

Video capturing Capturing video is a CPU and disk intensive tasks task. Make; make sure you have decent
hardware for this task! ioUrbanTerror comes with build-in built-in avi capture which
is better than using FRAPS.; I suggest you use this build-in built-in feature.
Infact In fact, i I refuse to support anyone that who comes asking for help when they are
using FRAPS. Good luck on your own there.

I can't be bothered doing the rest of it lol I thought it would be fun but it got boring fast...


OH GOD WHAT HAVE I DONE

bullet_loaderAdvertisement

#16 User is offline   Nexu Icon

  •   clan leader   
  • Account: nexu
  • Main tag: |it|
  • Country:
  • Joined: 26-June 07
  • Posts: 4,264

Posted 24 January 2010 - 08:16 PM

View Postmitsubishi, on 24 January 2010 - 04:31 PM, said:

hm, i wonder if you could get such a config and make it into UI in urt.

What do you mean with "into UI in URT"?

View Postkbar, on 24 January 2010 - 05:03 PM, said:

OH GOD WHAT HAVE I DONE

ZOMGBBQWTFUDONE! Posted Image




#17 User is offline   SubJunk Icon

  • Account: subjunk
  • Country:
  • Joined: 18-May 09
  • Posts: 1,642

Posted 24 January 2010 - 10:37 PM

Mwahaha!

#18 User is offline   kbar Icon

  • Account: kbar
  • Main tag: no|
  • Country:
  • Joined: 28-February 10
  • Posts: 239

Posted 27 January 2010 - 04:42 AM

right back at you subbie

#19 User is offline   TTA (old) Icon

  • Joined: 08-February 10
  • Posts: 6

Posted 12 February 2010 - 02:51 PM

idk If I am the only one with this problem, but
when I go to 3rd person it doesnt show my character

anybody know any solution?


  • (8 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users

Advertisement


Copyright © 1999-2019 Frozensand Games Limited  |  All rights reserved  |  Urban Terror™ and FrozenSand™ are trademarks of Frozensand Games Limited

Frozensand Games is a Limited company registered in England and Wales. Company Reg No: 10343942