Urban Terror Forums: Bot crashes - Urban Terror Forums

Jump to content

 Login | Register 
Advertisement
Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Bot crashes Rate Topic: -----

#1 User is offline   Cpt.Obvious Icon

  • Account: cptobvious
  • Country:
  • Joined: 13-April 10
  • Posts: 8

Posted 26 June 2010 - 02:52 AM

So whenever I go to start up a server with bots for practice(or atleast try to), I always use the /bot_enable 1 start server, /addbot (name) (skill 1-5) (team) (etc etc). But once everything is up and running, the very second i make any contact with the bot, or any of the bots make contact with eachother, the game immediately crashes.

Yeah Yeah Yeah i know, bots aren't supported in this game, but I know for a fact that people use bots all the time.

Is there something i'm doing wrong? Is there some kind of patch i can download?

Any kind of help is... well, helpful :D

#2 User is offline   ObScUrE Icon

  •   head moderator   
    Co-Chief Community Moderator
  • Account: obscure
  • Country:
  • Joined: 28-February 10
  • Posts: 2,192

Posted 26 June 2010 - 03:20 AM

http://forums.urbant...28

Quote

BenQ-XL2420T|Filco-Ninja-TKL-MXRed|Logitech-G403|AKG-K70201000010 01101100 01110101 01110100 01010010 01100001 01110101 00100100 01100011 01101000~The quieter you become, the more you are able to hear.~

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sponsored link
https://www.urbanterror.info/members/donate/


Copyright © 1999-2022 Frozensand Games Limited  |  All rights reserved  |  Urban Terror™ and FrozenSand™ are trademarks of Frozensand Games Limited

Frozensand Games is a Limited company registered in England and Wales. Company Reg No: 10343942