Urban Terror Forums: Couldn't load default.cfg - Urban Terror Forums

Jump to content

 Login | Register 
Advertisement
Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Couldn't load default.cfg Rate Topic: -----

help!!!!!

#1 User is offline   cannonfodder101 Icon

Posted 28 January 2012 - 11:04 AM

the title pretty much says my problem.
I've had to reinstall URT, and now it doesn't work

#2 User is offline   Nexu Icon

  •   clan leader   
  • Account: nexu
  • Main tag: |it|
  • Country:
  • Joined: 26-June 07
  • Posts: 4,264

Posted 28 January 2012 - 03:07 PM

Make sure you have the files zpak000.pk3, zpak000_assets.pk3 and zpak001_assets.pk3 in your q3ut4 directory.

#3 User is offline   partypony Icon

  • Account: partypony
  • Country:
  • Joined: 27-May 11
  • Posts: 1

Posted 24 August 2012 - 06:50 AM

View PostNexu, on 28 January 2012 - 03:07 PM, said:

Make sure you have the files zpak000.pk3, zpak000_assets.pk3 and zpak001_assets.pk3 in your q3ut4 directory.

How can I get the zpak001_assets.pk3 in my q3ut4 directory? Do I have to download the game again or is there another way?

#4 User is offline   guiltygun Icon

  • Account: guiltygun
  • Country:
  • Joined: 22-June 10
  • Posts: 72

Posted 10 September 2012 - 03:40 AM

i have the same problem i reinstalled windows 7 x64 and now im unable to lunch the game

ioQ3 1.35urt win-x86 Dec 20 2007
----- FS_Startup -----
Going through search path...

----------------------
0 files in pk3 files
Couldn't load default.cfg

these files located in q3ut4 before formating i was playing the game now i can't =/
zpak000.pk3
zpak000_assets.pk3
zpak001_assets.pk3

#5 User is offline   guiltygun Icon

  • Account: guiltygun
  • Country:
  • Joined: 22-June 10
  • Posts: 72

Posted 10 September 2012 - 07:26 AM

View Postguiltygun, on 10 September 2012 - 03:40 AM, said:

i have the same problem i reinstalled windows 7 x64 and now im unable to lunch the game

ioQ3 1.35urt win-x86 Dec 20 2007
----- FS_Startup -----
Going through search path...

----------------------
0 files in pk3 files
Couldn't load default.cfg

these files located in q3ut4 before formatting i was playing the game now i can't =/
zpak000.pk3
zpak000_assets.pk3
zpak001_assets.pk3


i solved my Problem Urbanterror folder located inside a Parent folder named using my language characters
i took urbanterror out of it then created another folder Named using English characters paste urbanterror folder inside it done

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Advertisement


Copyright © 1999-2021 Frozensand Games Limited  |  All rights reserved  |  Urban Terror™ and FrozenSand™ are trademarks of Frozensand Games Limited

Frozensand Games is a Limited company registered in England and Wales. Company Reg No: 10343942