Urban Terror Forums: Need Help because orange screen - Urban Terror Forums

Jump to content

 Login | Register 
Advertisement
Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Need Help because orange screen Rate Topic: -----

#1 User is offline   snoggn Icon

  • Account: snoggn
  • Joined: 19-February 12
  • Posts: 0

Posted 19 February 2012 - 12:02 PM

Hey guys, I have downloaded Urban Terror and when I start Urban Terror than happen that:

Posted Image

Okay the lines are not so big she are smaller.
But I can see the Mouse and when i click into the feld than open a other menu. And when I guess i would say that is the Login area!

Yes, thats not cool and this not the orginial I have made it with Paint.net because i coulnd't make an screenshot of this,but it loke like the same. I hope you can help me!

Now Informations: I have Windows 7 32-bit

LG snoogn

This post has been edited by snoggn: 19 February 2012 - 12:05 PM


#2 User is offline   B3e Icon

  • Account: b3e
  • Main tag: |O_o|
  • Country:
  • Joined: 28-February 10
  • Posts: 18

Posted 19 February 2012 - 02:25 PM

Wrong era, wrong download.

Have fun playing pong :>

#3 User is offline   JRandomNoob Icon

  •   verified user   

Posted 19 February 2012 - 04:23 PM

Like this?

Posted Image

That’s the result I got when I removed my zpak000_assets.pk3, so:
  • check if it even exists (Your_UrT_folder\q3ut4\zpak000_assets.pk3)
  • if it does, can you open it with WinZip / WinRar / 7-Zip / whatever archiver you have at hand (PK3 is just ZIP with different extension)?
  • if not, reinstall (you downloaded the EXE installer, right? Wait until the install finishes; many a b0rked install is caused by users going “Huh, y it no do anything???”)

dswp.de
Beginner’s Guide to Urban Terror (woefully out of date)
Daily Deadnade (Last updated September 9, 2016)

#4 User is offline   Deprecated Icon

  • Account: deprecated
  • Main tag: -nS|
  • Country:
  • Joined: 07-August 12
  • Posts: 11

Posted 13 August 2012 - 08:58 AM

View PostJRandomNoob, on 19 February 2012 - 04:23 PM, said:

Like this?

Posted Image

That’s the result I got when I removed my zpak000_assets.pk3, so:
  • check if it even exists (Your_UrT_folder\q3ut4\zpak000_assets.pk3)
  • if it does, can you open it with WinZip / WinRar / 7-Zip / whatever archiver you have at hand (PK3 is just ZIP with different extension)?
  • if not, reinstall (you downloaded the EXE installer, right? Wait until the install finishes; many a b0rked install is caused by users going “Huh, y it no do anything???”)



Had this issue a few hours ago when trying to download and install on a secondary machine. A quick look through my Q3 folder showed me that zpak000 didn't even exist. It actually happened twice before I eventually just transferred over the 4.1 files from my primary machine using an external HD.

This post has been edited by Deprecated: 13 August 2012 - 08:59 AM


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Advertisement


Copyright © 1999-2019 Frozensand Games Limited  |  All rights reserved  |  Urban Terror™ and FrozenSand™ are trademarks of Frozensand Games Limited

Frozensand Games is a Limited company registered in England and Wales. Company Reg No: 10343942