Urban Terror Forums: Urbanterror Windows 7 problem - Urban Terror Forums

Jump to content

 Login | Register 
Advertisement
Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Urbanterror Windows 7 problem Rate Topic: -----

#1 User is offline   SiLeNcE Icon

  • Account: silence
  • Main tag: 7s.
  • Country:
  • Joined: 18-November 10
  • Posts: 18

Posted 20 October 2012 - 10:54 AM

Hello, i use windows xp (cause it's faster and simple) , but i decided to change to windows 7 64 bit.

Everything is right, but when i run Urbanterror i got some problems.

When i am at a map and i got any fps drop like 125 to 120 , my ping goes 700 and i got a lot of connection interrupted.
Also when i shoot , the "map sound" lows down a bit.

Can someone help me at this?

System:

Windows 7
AMD Athlon 64 x2 3800+ (Dual-Core)
2GB Ram
Nvidia Geforce GT 610 (1 GB dedicated)
100 MB connection


#3 User is offline   SiLeNcE Icon

  • Account: silence
  • Main tag: 7s.
  • Country:
  • Joined: 18-November 10
  • Posts: 18

Posted 20 October 2012 - 01:54 PM

No one uses my connection , i use LAN cable and this happens in every server, even in servers from my country.

My motherboard is MCP61PM-HM (Nettle) -> http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01420927&tmp_task=prodinfoCategory&cc=pt&dlc=pt&lang=pt&lc=pt&product=3436091#N31

I have installed all windows updates.

I did ping test and i get , 50 ms , 46 , 47 , 46 .... :/


#5 User is offline   SiLeNcE Icon

  • Account: silence
  • Main tag: 7s.
  • Country:
  • Joined: 18-November 10
  • Posts: 18

Posted 20 October 2012 - 04:57 PM

If i try to do any of that tests with 4KB and 32KB i get "The request timed out."

:/

#6 User is offline   SiLeNcE Icon

  • Account: silence
  • Main tag: 7s.
  • Country:
  • Joined: 18-November 10
  • Posts: 18

Posted 21 October 2012 - 09:45 AM

Now the problem is other.

I fixed the connection, but when i got fps drop , my mouse goes weird and the game goes slow. In windows xp i couldn't even notice drops, but here all goes stupid --'

#7 User is offline   noobtia Icon

  • Account: noobtia
  • Main tag: )O,O(
  • Country:
  • Joined: 06-August 12
  • Posts: 3

Posted 08 February 2013 - 11:56 PM

Did you update all your drivers?

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Advertisement


Copyright © 1999-2019 Frozensand Games Limited  |  All rights reserved  |  Urban Terror™ and FrozenSand™ are trademarks of Frozensand Games Limited

Frozensand Games is a Limited company registered in England and Wales. Company Reg No: 10343942