Urban Terror Forums: Running bots in UT4 - Urban Terror Forums

Jump to content

 Login | Register 
Advertisement
  • (43 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Running bots in UT4 Rate Topic: ***** 1 Votes

#11 User is offline   Woekele Icon

  •   former FS member   
    Public Relations
  • Account: woekele
  • Country:
  • Joined: 26-January 10
  • Posts: 11,575

Posted 03 July 2007 - 02:43 PM

what does your sig say btw? I came, I saw, I conquered?

#12 User is offline   mitsubishi Icon

  • Account: mitsubishi
  • Country:
  • Joined: 28-February 10
  • Posts: 13,481

Posted 03 July 2007 - 02:44 PM

what do you mean?

#13 User is offline   Woekele Icon

  •   former FS member   
    Public Relations
  • Account: woekele
  • Country:
  • Joined: 26-January 10
  • Posts: 11,575

Posted 03 July 2007 - 02:52 PM

Your signature, what does it say? :D

??? ?????? ??????, ??? ??????? ??????, ????? ????????? :?

#14 User is offline   mitsubishi Icon

  • Account: mitsubishi
  • Country:
  • Joined: 28-February 10
  • Posts: 13,481

Posted 03 July 2007 - 02:55 PM

epitaph of this crazy guy

http://en.wikipedia....kos_Kazantzakis

well, slightly changed.

#15 User is offline   Wily Duck Icon

  •   mapper   
  • Account: wilyduck
  • Country:
  • Joined: 28-February 10
  • Posts: 634

Posted 22 July 2007 - 07:19 AM

Bump.

I am requesting 'supported' bot support.

Additionally, using the manual way specified above works to a point, but as soon as bloodshed occurs, ioUrT crashes.  :?

bullet_loaderAdvertisement

#16 User is offline   gurkesaft (old) Icon

  • Joined: 29-September 07
  • Posts: 60

Posted 02 October 2007 - 06:26 PM

My bots cause crashes as well. I have had improved luck (still hasn't crashed) by simply running a dedicated server and then connecting to it locally.

Try that! :)

#17 User is offline   gurkesaft (old) Icon

  • Joined: 29-September 07
  • Posts: 60

Posted 02 October 2007 - 07:21 PM

update: it eventually crashes on its own.  I wonder if this is due to the dual-coreness of my system?

#18 User is offline   mitsubishi Icon

  • Account: mitsubishi
  • Country:
  • Joined: 28-February 10
  • Posts: 13,481

Posted 02 October 2007 - 08:47 PM

i suspect some memory leak or some counter filling up because bots crash it more easily if they are too many, linux server with 30 bots in riyadh, crash in 20 minutes.

(ye ive done it)

#19 User is offline   gurkesaft (old) Icon

  • Joined: 29-September 07
  • Posts: 60

Posted 02 October 2007 - 10:23 PM

Well I just tested it and it's nothing to do with affinity or dual-cores. It still crashes.

How sad. I love taking on bots with a couple friends.

#20 User is offline   Ben1220 (old) Icon

  • Joined: 07-September 07
  • Posts: 80

Posted 18 November 2007 - 04:24 AM

bots work fine for me...

But since a few weeks ago my computer has been lagging even when playing locally, every second or so it will freeze for a fraction of a second.  Once you play for a bit these occurances die down a bit though.  Perhaps its because I maxed out the settings a few weeks ago, it works fine online though...

  • (43 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

bullet_disabledSponsored link
https://www.frozensand.com/


Copyright © 1999-2019 Frozensand Games Limited  |  All rights reserved  |  Urban Terror™ and FrozenSand™ are trademarks of Frozensand Games Limited

Frozensand Games is a Limited company registered in England and Wales. Company Reg No: 10343942