Urban Terror Forums: Problem launching in Fedora 16 - Urban Terror Forums

Jump to content

 Login | Register 
Advertisement
Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Problem launching in Fedora 16 Rate Topic: -----

#1 User is offline   ozko Icon

  • Account: ozko
  • Joined: 14-November 11
  • Posts: 1

Posted 14 November 2011 - 08:41 PM

Posted Image

thats my problem... i launch the ioUrbanTerror.i386

im pretty new to linux so pls help ^^

#2 User is offline   Radioactiveman Icon

Posted 14 November 2011 - 11:55 PM

https://bbs.archlinu...c.php?id=129340

Try to compile UrT with the patch or use Mitsubishis build.

#3 User is offline   augustine Icon

  • Account: augustine
  • Joined: 24-November 11
  • Posts: 2

Posted 28 November 2011 - 06:21 AM

I get an "you have not created a bootloader stage1 target device" error while trying to create a Fedora 16 guest VM on a Windows 7 (64 bit) Host Workstation 8.0.1 (64 bit). I am trying to boot the system using a the DVD image. The Fedora installation launches and brings up the first Fedora window dealing with devices. A pop up appears saying that it is examining devices. Then the error message appears. There was no opportunity to input any configuration information. The 32 and 64 bit Fedora versions have the same behavior.

When creating the VM, WS recognizes that it is Fedora and locks into an "easy install". I powered off the machine and powered on to bios, but did not see any means of creating a bios partition.

The behavior appears to relate to the use of a GUID Partition Table (GPT) bios and is apparently new to Fedora with Version 16. Any help would be appreciated.

#4 User is offline   pdb3 Icon

  • Account: pdb3
  • Joined: 14-March 12
  • Posts: 1

Posted 14 March 2012 - 04:46 PM

View Postozko, on 14 November 2011 - 08:41 PM, said:

Posted Image

thats my problem... i launch the ioUrbanTerror.i386

im pretty new to linux so pls help ^^


http://dl.dropbox.co...24339/UT/quake3
http://dl.dropbox.co.../UT/urbanterror
move this files to dir whith game, change path in urbanterror, make exec and run urbanterror

same problem whith smoking guns
http://dl.dropbox.co...24339/SG/quake3
http://dl.dropbox.com/u/7924339/SG/sg

This post has been edited by pdb3: 14 March 2012 - 04:55 PM


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Advertisement


Copyright © 1999-2019 Frozensand Games Limited  |  All rights reserved  |  Urban Terror™ and FrozenSand™ are trademarks of Frozensand Games Limited

Frozensand Games is a Limited company registered in England and Wales. Company Reg No: 10343942