Urban Terror Forums: 4.3 Crashing on Launch - Urban Terror Forums

Jump to content

 Login | Register 
Advertisement
Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

4.3 Crashing on Launch Rate Topic: -----

#1 User is offline   wascallyWabbit Icon

  • Account: wascallywabbit
  • Joined: 04-March 11
  • Posts: 5
  • Notoriety: basic (afk)

Posted 01 October 2016 - 05:15 AM

Fresh download of 4.3, crashes on launch. Ran the updater, several times even, still crashes on launch. The libSDL-1.2.0.dylib is wrong architecture it seems. I have a working 4.2 with working sound, which has a libSDL-1.2.0.dylib that was mentioned in another thread, and I tried copying that into the 4.3 package contents without success. This just me? MacPro on Sierra. I could include the crash info if it's helpful.

-db

#2 User is offline   blackleader06 Icon

  • Account: blackleader06
  • Joined: 07-October 13
  • Posts: 5
  • Notoriety: missing

Posted 01 October 2016 - 07:52 AM

It's not only you. Have the previous version working fine on my Mac.

Just downloaded 4.3 and the updater today on my (older) MacBookPro 10.6. The UrTUpdater seems to work just fine, it downloads the "q3ut4" folder onto my desktop or where ever folder I place it in. Every time I try to launch 4.3 though it crashes. Doesn't go to a black screen or anything, just pops up immediately with a crash report dialog box.

#3 User is offline   wascallyWabbit Icon

  • Account: wascallywabbit
  • Joined: 04-March 11
  • Posts: 5
  • Notoriety: basic (afk)

Posted 01 October 2016 - 09:05 AM

thelionroars passed me a link to this patch which works great:

https://github.com/F...ke3-UrT.app.zip

-db


#5 User is offline   wutangspawncamper Icon

Posted 03 October 2016 - 08:46 PM

I installed from the 4.3 torrent, but got a crash on launch on Mac OS 10.12. Then I saw the news on the front page about it, so I downloaded the updater and ran it but it says my game is up to date.

bullet_disabledSponsored link
www.urbanterror.info

#6 User is offline   Iye Icon

  •   moderator   
    Community Moderator
  • Account: iye
  • Country:
  • Joined: 07-June 11
  • Posts: 837
  • Notoriety: serious

Posted 03 October 2016 - 09:12 PM

you need to delete the Quake3-Urt binary and have the updater redownload it. There was an issue which is now fixed.
Sorry for my bad spelling - I am still asleep. :)

|=| Iye's UrT Addon |=| Firefox Personas |=| Maps |=|
http://www.mediafire...vk3a602hcfg.jpg

#7 User is offline   wutangspawncamper Icon

Posted 04 October 2016 - 08:09 PM

View PostIye, on 03 October 2016 - 09:12 PM, said:

you need to delete the Quake3-Urt binary and have the updater redownload it. There was an issue which is now fixed.


Thanks Iye, that did the trick.

#8 User is offline   dedBuNNy Icon

  • Account: dedbunny
  • Main tag: {BsTrD}
  • Country:
  • Joined: 03-March 10
  • Posts: 13
  • Notoriety: basic

Posted 09 October 2017 - 12:33 AM

Not working fully.... I have to do that each time I play. If the game quits, the bin becomes corrupt or something.

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

bullet_disabledSponsored link
www.urbanterror.info


Copyright © 1999-2017 Frozensand Games Limited  |  All rights reserved  |  Urban Terror™ and FrozenSand™ are trademarks of Frozensand Games Limited

Frozensand Games is a Limited company registered in England and Wales. Company Reg No: 10343942